Cu sau fara par

Piele fină ca de bebeluş. Asta ne dorim noi femeile şi suntem dispuse să investim timp şi bani pentru a obţine acest lucru.

images

Îmi aduc aminte de prima vizită la un salon când îndemnată de prietenele mele mai curajoase am hotărât să merg la epilat, să mă pregătesc pentru vară, plajă, fustiţe şi rochiţe. Pâna atunci îmi rezolvasem singură această problemă în intimitatea casei mele cu ajutorul epilatorului însă toată procedura dura prea mult iar efectele prea puţin în comparaţie cu epilarea cu ceară. M-am gândit că mai bine merg la salon pentru o epilare cu ceară, şi dacă tot e să sufăr, măcar să o fac pentru  un efect care va dura mai mult.

Nici nu pot povesti cum a decurs şedinţa, a fost destul de dureroasă, fata care s-a ocupat de mine era nouă şi cam prea tare de fire. Nu că m-aş fi aşteptat să ma strângă în braţe după fiecare bandă smulsă, însă măcar să pună mâna pe locul proaspăt „aranjat”, sau o compresă ceva…nimic. Nu mai zic că atunci când s-a ajuns la axile, după braţul drept am ajuns sa strâng din dinţi mai ceva ca la o naştere şi o imploram să ma lase aşa cu ceara pusă în partea cealaltă, că o să găsesc eu o metodă de a o îndepărta. Nu i-a fost milă de mine şi şi-a dus treaba la bun sfârşit însă aia a fost prima şi ultima dată când am calcat într-un salon. Prietenele mele în schimb au experienţe plăcute cu saloanele la care au mers. Cred că pur şi simplu nu am avut noroc. Dar nici curaj să mai repet experienţa.

Din această cauza de ani buni folosesc doar epilatorul. Stau în intimitatea casei mele, încep uşor cu zonele mai puţin dureroase, de obicei după baie când pielea e relaxată şi porii deschişi şi încet, încet mă ocup de mine. După ce te obişnuieşti cu epilatorul, nici durerea resimţită nu mai e la fel de intensă. Dar nu care cumva să apelezi la lamă din lipsa timpului, căci toată munca ta va fi în zadar.

Ce păroase relaxate am fi fost noi femeile dacă nu ar fi existat epilarea. Am fi fost toate o apă şi-un pământ, fără să ne mai îngrijorăm că au crescut firele de păr câţiva milimetri pe picioare sau în alte zone ce ar putea fi descoperite la ceas de seară.

Femeile şi-au dorit dintotdeauna să aibă o piele fină şi catifelată. Contează enorm pentru o femeie să se simtă frumoasă şi să se simtă bine în propria piele, din acest motiv îngrijirea corporală e în acest moment un subiect pe care nici o femeie nu-l poate ignora.

silkn-glide-epilator-ipl-2-250x250

Nici bărbaţii nu se lasă mai prejos şi deşi unii cred ca e semn de masculinitate, eu consider ca e semn de neîngrijire sau nepăsare atunci când văd un exemplar masculin cu tufă la subraţ. Un pic de păr pe piept parcă mă atarge, dar şi ăla dacă e în exces, iar nu e bine.

Epilare-Definitiva-pentru-barbati

Acum, spre bucuria noastră a celor pudice sau cu traume după vizita la salon, există aparate pentru epilare definitivă care pot fi folosite şi acasă. Un asemenea aparat mi-a atras şi mie atenţia şi mă gândesc să-l înlocuiesc pe cel vechi care şi-a cam făcut treaba până acum. Se numeşte Silkn Glide, poate fi găsit pe Total Pro Beauty (www.tpb.ro) iar acum e la ofertă la preţul de 840 lei.

silkn-glide-epilator-ipl

Este primul epilator IPL (cu lumină pulsată) fără consumabile, cu 50.000 impulsuri, un impuls pe secundă. Are doar 200 grame, permite epilarea prin alunecare şi acoperă 3 cm pătraţi suprafaţă de epilat prin declanşarea unui impuls.

Sună bine, nu?

Articol scris pentru proba 4 SuperBlog 2014: Daca n-ar fi existat epilarea..

2 gânduri despre „Cu sau fara par

Lasă un comentariu