Team building Straja, sefu!

Toată firma aştepta venirea şefului. Primiseră în timpul zilei un e-mail în care li se prezentase evoluţia uimitoare a firmei în ultimile luni şi în care li se cerea să se gândească la un beneficiu ce va fi supus la vot şi oferit de firmă la sfârşitul săptămânii.

Într-un colţ Mircea deja le prezenta colegilor ideea sa:

– Eu zic să îi propunem şefului să ne dea liber măcar o zi pe lună în timpul săptămânii când e vreun meci important în Campionat, să ne adunăm toţi într-un loc sau să mergem pe stadion şi să facem galerie.

– Bine mă, răspunde Silviu, dar pe mine nu mă interesează fotbalul vostru. Eu de exemplu vreau să o vad pe Halep când joacă, nu nişte bărbaţi care aleargă 90 minute după o minge.

– Hai Silviule că rezolvăm să-ţi înregistrezi meciurile şi poţi veni cu noi la fotbal să ne aduci berile de la frigider, îi răspunde ironic un alt coleg.

Toţi începuseră să râdă însă în momentul în care şeful a intrat în încăpere s-a lăsat liniştea.

– Bună ziua dragii mei, se adresă şeful tuturor, cu un zâmbet ce prevestea numai de bine. După cum vedeţi mi-am pus cămaşa verde, ceea ce înseamnă că sunt fericit azi şi în acelaşi timp mândru de voi. Firma noastră a reuşit să închidă trimestrul 3 cu o creştere de 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest lucru nu poate rămâne nepremiat, aşa că vreau să vă ofer ceva de care să vă bucuraţi ca o echipă, căci rezultatul e rodul muncii în echipă!

– Ne măriţi salariile? se aude din fundul sălii o voce pe care cei prezenţi au identificat-o ca fiind a lui Mihai.

– Ei, nici chiar aşa, răspunde şeful, fără să ştie cine a adresat întrebarea. Pentru salarii mărite trebuie să ajungeţi la 50%.

– Ne daţi o zi liberă când e un meci important în Campionat? îşi prezintă şi Mircea ideea.

– Păi şi fetele cum se bucură de lucrul ăsta? Nu, aş vrea ceva pentru toată echipa, ceva ce să faceţi împreună, să sudeze şi mai bine echipa, să nu fie diferenţe între femei şi bărbaţi, dar în acelaşi timp să fie ca un joc, poate şi o competiţie dar mai relaxantă, să nu vă ieşiţi totuşi din mână…

– Eu zic să jucăm Counter Strike în reţea într-o zi şi cei mai buni să primească premii în bani, spune încântat şi Andrei, ridicându-şi tacticos ochelarii cu degetul arătător.

– Asta nu faceţi deja când nu sunt eu în firmă? îi taie scurt propunerea de pe listă marele şef atotştiutor.

Cei care începuseră să zămbească  la ideea lui Andrei au rămas cu zâmbetul în aer, însă cei muncitori au avut grijă să-i confirme şefului că nici vorbă de aşa ceva.

– Voi, fetele? Nu aveţi nimic de spus? se adresă şeful în cele din urmă celor 5 fete care stăteau grupate într-un colţ, aşteptând parcă o idee mai strălucită de la ele. Voi ce v-aţi dori? Ce v-ar stimula pe mai departe, cum v-aţi încărca voi bateriile? Sper că nu vreţi să ne puneţi pe noi să gătim sau ceva de genul…

– Şefu noi ne-am gândit să mergem undeva toţi colegii, 1-2 zile, cu tot cu familii, că eu nu-mi pot lăsa copilul acasă, dar într-un loc de vis unde cu siguranţă se vor simţi bine şi băieţii şi fetele din echipă, vor avea parte de distracţie, aventură şi momente de neuitat, vorbi Mariana ca un lider al femeilor.

– Şi unde te-ai gândit tu Mariano să duc 30 de oameni cu familile după ei, să-i fac să se simtă bine şi să aibă parte şi de ceva aventură? Şi să nu fie nici foarte scump, căci la atâţia oameni…

– Eu am fost anul ăsta în concediu cu familia într-un loc de vis, undeva în inima Carpaţilor Meridionali, la Vila Alpin, în staţiunea Straja. Staţi aşa să vă arăt şi poze.

Şi imediat Mariana scoate telefonul şi le arată colegilor imaginile superbe cu sejurul la Straja, vila unde a fost cazată, împrejurimile, munţii Retezat, Parcul de Aventură Straja situat la câteva minute de mers pe jos de la vilă, sala imensă de restaurant, mâncarea tradiţională delicioasă şi toate clipele frumoase petrecute acolo.

2014-07-30 18.33.37 DSCF2454 img_0910 img_4614 img_5117 ParcAventura2 varf vila-alpin-straja

Colegii nu se mai săturau privind pozele. Au început apoi planurile privind plecarea, traseul de urmat prin Petrosani, pe DN 66A, activităţile pe care le-ar putea desfăşura acolo: rafting, tiroliana, escalada, paint ball, activitati speo, seara petrecută la bar sau în restaurantul vilei, drumeţii, încărcarea cu energie în vârful Straja…

Şeful îi privea mulţumit. În sfârşit găsise ceva cu care să-i mulţumească pe toţi, aşa că îi întrebă:

– Echipă de Top, ce activitate desfăşurăm în week-end?

Team building Straja, şefu! au răspuns toţi în cor.

Articol scris pentru Proba 7 din cadrul competitiei SuperBlog 2014: Parc de aventură la Straja

Reclame

4 gânduri despre „Team building Straja, sefu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s