Yaris în orasul tau

Au început să cadă frunzele, a venit frigul dintr-o dată, lumea merge grăbită pe străzi cu nasul în fulare și căciuli trase bine pe urechi; au dispărut piciorușele golașe de pe străzi și tinerii care umpleau băncile parcurilor până seara târziu se refugiază acum care pe unde apucă; cunoscuții cu care te întălnești pe stradă nu se mai întind la vorbă cum făceau astă vară iar pe terase bate vântul.

Sper că astenia de toamnă nu a pus stăpânire și pe tine iar dacă ești pe punctul de a-ți pune o cană cu vin la fiert și a o savura în fața televizorului urmărind un film bun, îți spun că există o metoda și mai bună de a te simți bine și a vedea lucrurile într-o altă nuanță. În plus ai parte de o experiență de neuitat care poate avea un final frumos. Tot ce trebuie să faci e să-ți iei aparatul foto, smartphone-ul, tableta sau ce mai folosești tu pentru a imortaliza lucruri care îți fac cu ochiul și să pornești la drum. Pe lângă faptul că poți descoperi frumusețea naturii așa cum nu ai avut timp până acum să o descoperi, un lucru minunat te așteaptă să-l fotografiezi.  E elegant, modern, atrăgător…

Poate l-ai văzut și tu prin oraș.

E noul Yaris de la Toyota și începând cu 13 octombrie 2014 se lasă fotografiat, filmat și testat la oricare dintre showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.

Probabil te întrebi de ce ai fotografia o mașină? În primul rând pentru că e superbă iar superbitățile merită imortalizate. Nu la fel se întâmplă și cu frumoasele lumii pe care le vedem pe podiumuri și în revistele glossy?

Dar mai există un motiv care sigur te va face să intri pe  http://www.toyota.ro/  și să-ți faci o programare pentru un test drive cu noul Yaris de la Toyota. Toți iubitorii de mașini și de călătorii sunt invitați să participe, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, la concursulYaris în orașul tău”! Participanții surprind noul Yaris prin oraș, îl fotografiază, se filmează cu noul Yaris și încarcă fotografiile și filmările în contul propriu de pe http://toyotamea.ro/yaris-karaoke/, iar câștigătorul va avea parte de o călătorie unică de un weekend, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța, unde va descoperi secretele din spatele automobilului.

Sună bine, nu?

Ai parte de o experiență inedită la volanul noului Yaris iar dacă mai iei și un prieten cu tine, totul poate fi și mai distractiv. Poți să alegi câteva locații interesante din orașul tău, te poziționezi lângă clădiri renumite, monumente sau peisaje memorabile din orașul tău, alegi ipostaze cu semnificație sentimentală pentru tine care implică noul Yaris și orașul tău, te filmezi sau fotografiezi și încarci materialele până pe 10 noiembrie 2014.

Interesant e că din cei 3 câștigători pentru această etapă, 2 vor fi extrași prin tragere la sorți dintre participanții care adună minim 6 puncte. Cel de-al treilea premiu va fi acordat prin votul juriului format din angajați Toyota pentru cel mai original și reprezentativ video, criteriile fiind atât de originalitate, cât și de compatibilitate/înscriere în conceptul de lansare al noului model, sintetizat în sloganul “Genial în oraș, fericit oriunde!” Dacă nu ai talent de fotograf sau regizor să faci un colaj foto sau un video de excepție ai o șansă la tragerea la sorți. Cele 6 puncte nu sunt deloc greu de obținut: primești 5 puncte dacă încarci minim o poză cu tematica menționată, 10 puncte pentru un video, câte un punct pentru fiecare prieten invitat (invitație pe e-mail) și 5 puncte pentru fiecare invitație acceptată și prieten adus în competiție plus o șansă dublă la tragerea la sorți (o singură șansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmați).

E o șansă unică pentru pasionații de mașini și călătorii, dar și pentru șoferii cu spirit liber și simț artistic să aibă prilejul să descopere noul Toyota Yaris „Behind the scenes”, adică exact la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța.

Și pentru că cel mai bun exemplu e cel personal, nu am putut sta deoparte de acest concurs. Mi-am făcut și eu cont pe toyota.ro, m-am programat la test-drive pe site, am fost sunată și am confirmat dorința de a participa la test-drive în ziua următoare și timp de aproape 2 ore am avut această superbitate în probe.

DSC_0042 DSC_0043

Nu am mai avut ocazia până acum să conduc o mașină nou-nouță și am rămas rămas plăcut surprinsă de această mașină. La sfârșitul test-drive-ului i-am spus soțului că știu ce îmi doresc de ziua mea, referindu-mă bineînțeles la noul Yaris, după ce tot drumul m-am mirat de cât de silențios e, ce super e că mă atenționează în bord când să schimb viteza (pentru mine asta e o problemă de obicei, mai ales când trec de pe diesel pe benzină), ce fain e display-ul din bord care te ajută când vrei să parchezi sau să dai cu spatele și ce bine se mișcă în trafic. În plus are o mulțime de dotări care cu siguranță te vor încânta și pe tine.

Mai în glumă, mai în serios soțul mi-a promis că de ziua mea îmi va oferi noul Yaris … pentru o nouă testare 😦 .

Dar revenind la concursul despre care îți spuneam, vreau să îți arăt cât de genial e noul Yaris în Suceava. A fost pe la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, prin Centru și pe la Cetatea de Scaun a Sucevei unde s-a pozat lângă celebrul ou de Cartea Recordurilor de peste 7 metri dar și printre blocuri, poate chiar prin cartier la tine. Nu ai avut timp să-l pozezi? Te poți înscrie pentru un test-drive și îl poți poza unde vrei tu.

DSC_0031 DSC_0034

DSC_0036 DSC_0039

DSC_0027DSC_0020

Te invit și eu alături de Toyota România să-ți exprimi creativitatea în noul concurs Yaris. Poate ne vedem în Franța!

Articol scris pentru Proba 10: Yaris în orașul tău! din cadrul Competiției SuperBlog2014

Reclame

2 gânduri despre „Yaris în orasul tau

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 10. Yaris în orașul tău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s