Personalizeaza-i!

Când vine vorba de îmbrăcăminte, eu sunt genul mai sport. Mă simt mult mai bine într-o pereche de jeanși și un tricou decât într-o rochie, chiar dacă teoretic unei femei îi stă mai bine în fustă decât în pantaloni. Există și momente când un eveniment cere sau impune o anumită ținută și atunci mă conformez însă, de cele mai multe ori mă îmbrac așa cum vreau. Asta nu înseamnă că îmi place orice tricou și că îl îmbrac pe primul care îmi cade în mână. În primul rând, atunci când le cumpăr le aleg cu grijă în funcție de material și mesaj. Dacă la material de obicei e bumbac, la mesaj lucrurile devin mai complicate pentru că de obicei îmi plac tricourile personalizate cu tot felul de imagini și texte haioase sau inteligente. Tricourile simple nu îmi spun nimic, e ca și cum ai ieși nemachiată din casă, îmbrăcată cu prima haină ieșită în cale în speranța că  nu te va observa nimeni în drumul tău.

Cu tricourile personalizate e o altă poveste. Un tricou haios va atrage priviri și va stârni zâmbete, un tricou cu un mesaj inteligent va stârni curiozitate iar unul cu un mesaj social va ridica întrebări. Printre tricourile preferate din garderoba mea sunt tricouri cu mesaje de genul: Intelligence is SEXY; Wild at HEART; CHOCOLATE is the answer no matter what the question is; iar pentru vara viitoare intenționez să-mi comand online câteva tricouri  cu mesaje gen: Mamele de băieți sunt cele mai tari; Nu le știu pe toate, doar mă prefac; Diseară sunt singură (în bucătărie); Salvează Planeta/Stinge lumina;

k2mVpIFciU_tricou_alb YtBKHdTdGW_tricou_alb ZWAU083jmJ_tricou_alb

Ți se pare ciudat să-ți cumperi singur un tricou personalizat care să spună ceva despre tine sau nu știi ce să alegi? Atunci distrează-te făcându-le cadou celor apropiați! Tricourile personalizate sunt cea mai interesantă, ieftină și inspirată idee de cadou. Și mai frumos, poți găsi tricouri personalizate online în magazine de tricouri care sunt specializate pe așa ceva.

Ca și sursă de inspirație, poți arunca un ochi pe site-ul Tshirts.ro, numai ai grijă să nu-ți crească dioptriile de la modelele pe care le vei găsi aici. Trebuie să ai grijă în ce categorie cauți, pentru că există Amuzante, CoolDesign, Calculatoare, PartyTime, Sport, Sigle dar și Ilegale sau Sex.

RuQ2mZJy7D_tricou_albmQFrFhyFoo_tricou_alb qTNFEVQkex_tricou_alb

Dacă-l analizez pe bărbată-miu, majoritatea tricourile personalizate pe care le are, le-a primit cadou de la colegi și prieteni cu o imaginație ”debordantă”. Nu știu dacă toți bărbații se gândesc la bere și sex, însă toate tricourile primite sunt de genul: Schimb nevastă contra bere, Save water, drink more beer, I love sex, Lord of the drinks și alte asemenea.

phOa6dtNnk_tricou_alb v061gM68gx_tricou_alb IhDMW8D2WU_tricou_alb

Tu ce ai vrea să scrie pe tricoul tău?

Articol scris pentru proba 5 din cadrul competiției SuperBlog 2015.

Reclame

5 gânduri despre „Personalizeaza-i!

  1. irinacalistru Autor post

   Ai dreptate, uneori suntem atat de ocupati incat uitam sa mai zambim dar si cand vezi un tip cu ditamai burtoiul care poarta un tricou personalizat cu : Tricou cu burta, parca instant iti apare zambetul pe buze, nu?

   Apreciază

   Răspunde
 1. Pingback: SuperBlog | Proba 5. Tricouri cu personalitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s